Ομαδικά


Στη σημερινή ανταγωνιστική αγορά, η παροχή του σωστού συνδυασμού πλεονεκτημάτων μπορεί να δώσει στις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς το πλεονέκτημα όσον αφορά την πρόσληψη και τη διατήρηση κορυφαίων ταλέντων.
Ωστόσο, ενώ η πρόσληψη και η διατήρηση μπορεί να είναι κορυφαίες προτεραιότητες, ενδέχεται να μην είστε σίγουροι αν τα οφέλη που προσφέρετε αποτελούν σημείο πώλησης σε υπαλλήλους, μέλη και άτομα που αναζητούν εργασία.
Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους η ομαδική ασφάλιση υγείας ή σύνταξης είναι επωφελής για εσάς, την εταιρεία σας, τους υπαλλήλους σας (και το πορτοφόλι σας).
Η AGP Advisors το προτείνει επειδή:

Η ομαδική ασφάλιση υγείας παρέχει στους εργαζόμενους καλύτερη πρόσβαση στη νοσοκομειακή φροντίδα, η οποία ενθαρρύνει τους ανθρώπους να παρακολουθούν τις εξετάσεις υγείας και ρουτίνας τους.

Η ομαδική ασφάλιση υγείας διασφαλίζει επίσης ότι τα ιατρικά έξοδα είναι διαχειρίσιμα. Αυτό το σχέδιο προστατεύει τους ανθρώπους από το οικονομικό χρέος που μπορεί να προκύψει με αυτά τα απροσδόκητα έξοδα.

Με τα ομαδικά συνταξιοδοτικά προγράμματα, τα οποία χρηματοδοτούνται από εσάς ή και από τον υπάλληλό σας , οι εργαζόμενοι εξασφαλίζουν ότι θα έχουν μεγαλύτερη σύνταξη όταν θα φύγουν από την επιχείρηση αυξάνοντας κατά πολύ το loyalty της εταιρείας.

Οι εταιρείες που έχουν ομαδική ασφάλιση υγείας ή σύνταξης για τους υπαλλήλους, όχι μόνο έχουν καλύτερα αποτελέσματα πρόσληψης εργαζομένων, αλλά οι εργαζόμενοι τους είναι πιο πιθανό να παραμείνουν πιστοί στην εταιρεία.

Βάση του νόμου τα νοσοκομειακά προγράμματα που αφορούν υπάλληλο της εταιρείας αποφορολογούνται 100% μέχρι του ποσού των 1.500€ το άτομο ενώ τα συνταξιοδοτικά από φορολογούνται 100% ανεξαρτήτως ποσού καταβολής!


DAF Στελεχών


Κλείστε ένα ραντεβού μαζί μας να σας ενημερώσουμε για το ειδικό πρόγραμμα DAF που αφορά τη σύνταξη και τα μπόνους των στελεχών της εταιρείας σας με πολλαπλά οικονομικά οφέλη.

Υπάρχουν πολλοί άλλοι λόγοι για τους οποίους η ομαδική ασφάλιση υγείας ή σύνταξης είναι επωφελής για τις εταιρείες, αλλά αυτοί είναι μόνο μερικοί από τους πιο σημαντικούς.
Μιλήστε σήμερα μαζί μας για τα ομαδικά προγράμματα ασφάλισης υγείας και σύνταξης για την εταιρεία σας και βρείτε μια λύση κατάλληλη για εσάς, την επιχείρησή σας και τους υπαλλήλους σας.

You dream it, we plan it, and together we will achieve it