Μπορούμε να βρούμε την τέλεια λύση για τις ανάγκες σας, διατηρώντας παράλληλα το κόστος σας όσο το δυνατόν λιγότερο.

Έχουμε πρόσβαση σε όλες τις εταιρείες, κάτι που μας επιτρέπει να αναζητήσουμε τη σωστή επιλογή που σας ταιριάζει καλύτερα.

Η αγορά είναι γεμάτη εκπλήξεις, ανατροπές, αλλά πάντα έχουμε μια λύση για τον καθένα και το καθετί.

Ασφάλιση Ζωής

Οι άνθρωποι πρέπει να προστατεύσουν τις οικογένειές τους και η ασφάλιση ζωής μας δίνει την ηρεμία να γνωρίζουμε ότι τα αγαπημένα μας πρόσωπα μπορούν να διαχειριστούν τα έξοδα εάν η ζωή έχει μια απροσδόκητη στροφή.
Η ασφάλιση ζωής επιλέγεται γενικά με βάση τις ανάγκες και τους στόχους του κατόχου του συμβολαίου. Έχει σχεδιαστεί για να παρέχει οικονομική προστασία είτε για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, όπως 10 ή 20 χρόνια, είτε ισοβίως για ολόκληρη τη ζωή.
Ανεξάρτητα από το είδος της ασφάλισης ζωής τα χρήματα στους δικαιούχους είναι και αφορολόγητα.

 

Ασφάλιση Υγείας

Η εύρεση της σωστής κάλυψης ασφάλισης υγείας μπορεί να είναι τόσο συγκεχυμένη όσο η αναβάθμιση του χώρου αποθήκευσης του τηλεφώνου σας στο cloud.
Είμαστε εδώ για να το αναλύσουμε μαζί , ώστε να μπορείτε να ζήσετε χωρίς ανησυχία όσον αφορά την προστασία της υγειονομικής σας περίθαλψης όπως και της οικογένειάς σας για πάντα.

 

 

Εξασφάλιση Εισοδήματος

Μαζί μας φτιάχνετε τη προσωπική σας σύνταξη με ένα τρόπο που θα είναι ο ιδανικός για τη δημιουργία της χρηματοδότησης της όσο και των εκπληκτικών εισοδημάτων που θα σας αποφέρει.
Δεν έχει σημασία αν είστε τώρα απασχολούμενοι, αυτοαπασχολούμενοι, διευθύνετε μια επιχείρηση ή δεν εργάζεστε - όλοι χρειαζόμαστε ένα συνταξιοδοτικό πρόγραμμα για το μέλλον μας.
Το πρόγραμμά σας επίσης θα έχει φορολογικά πλεονεκτήματα. Η σύνταξή σας ή το εφάπαξ που θα πάρετε δεν φορολογείται (βάσει του ισχύοντος φορολογικού νόμου).
Μπορούμε να σας προσφέρουμε πολλές επιλογές για προσωπικά συνταξιοδοτικά προγράμματα με τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρείες στο κόσμο.

 

 

Προτεραιότητα μας ο Άνθρωπος και όλες οι ανάγκες γύρω από αυτόν!

Βασικές και αδιαπραγμάτευτες αρχές προς τους πελάτες μας, η Συνέπεια, η Υπευθυνότητα, η Αξιοπιστία και η Φροντίδα.

Συνέπεια

Υπευθυνότητα

Αξιοπιστία

Φροντίδα

You dream it, we plan it, and together we will achieve it