Ποιοί Είμαστε

Εάν αναζητάτε έναν έμπειρο και αξιόπιστο συνεργάτη που θα συνεργαστεί μαζί σας για να σχεδιάσει ένα πρόγραμμα για την επιχείρησή σας ή για εσάς και την οικογένειά σας, έχετε φτάσει στο σωστό μέρος.
Γνωρίστε μας και θα καταλάβετε τη διαφορά. Βοηθάμε όλους τους πελάτες να εξασφαλίσουν τις καλύτερες καλύψεις σε προσιτές τιμές συνεργαζόμενοι με τις περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες, ευθυγραμμίζοντας τις ανάγκες σας με τα σωστά προγράμματα. Είμαστε σε θέση να δεσμευτούμε και να προσθέσουμε αξία σε κάθε στάδιο του σχεδιασμού, κατασκευής, παράδοσης και διαχείρισης απόδοσης των προγραμμάτων και των δομών κινδύνου που χειριζόμαστε. Είμαστε υπερήφανοι που προσφέρουμε μια ευρεία, ολοκληρωμένη πρόταση αξίας σε όλους τους πελάτες μας.

Οι βασικές μας αξίες είναι απλές και Δημιουργικές, αποφασιστικές και Άριστες συνοψίζοντας τις προσδοκίες μας για τον εαυτό μας. Εστιάζουμε σε μεγάλο βαθμό και παίρνουμε μεγάλη ικανοποίηση από το να κάνουμε πράγματα που άλλοι δεν μπορούν. Είμαστε ειδικοί σε αυτόν τον κλάδο και κάνουμε ότι μπορούμε για να είμαστε χρήσιμοι, αξιόπιστοι και καταρτισμένοι σύμβουλοί σας.

You dream it, we plan it, and together we will achieve it


Ασφάλειες Σκαφών

Η συνεργασία μας με διεθνείς εταιρείες ασφάλισης μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε καλύτερες και  εξυπνότερες  ασφαλιστικές λύσεις από τον ανταγωνισμό μας για οποιονδήποτε κίνδυνο μπορεί κανείς να φανταστεί.

Καθώς η ασφαλιστική αγορά συνεχίζει να αλλάζει και να εξελίσσεται, είναι στόχος μας να παραμείνουμε στην αιχμή και να παραμείνουμε ευέλικτοι στις ανάγκες των πελατών μας.

Αφήστε την AGP Advisors να σας βοηθήσει να βρείτε την κατάλληλη κάλυψη που ζητάτε.
Δώστε μας την ευκαιρία να σας αποδείξουμε ότι η απόδοση συνιστά την διαφορά.

Καλέστε μας σήμερα να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να βρούμε την βέλτιστη λύση.

You dream it, we plan it, and together we will achieve it


Cyber

Οι  εξελισσόμενες εκθέσεις στον κυβερνοχώρο, απαιτούν  ειδικά  προγράμματα αντιμετώπισης των  εμπορικών, οικονομικών  και επαγγελματικών κινδύνων που επιφέρουν.
Ένας διαδικτυακός ή ηλεκτρονικός κίνδυνος μπορεί να προκαλέσει μια αλυσιδωτή αντίδραση αρνητικών συνεπειών.

Έχουμε στη διάθεσή μας προγράμματα κάλυψης τέτοιων κινδύνων, που περιλαμβάνουν  τόσο ασφάλιση όσο και παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών από εμπειρογνώμονες που μπορούν να ανταποκριθούν σε μια κρίση και να βοηθήσουν τους ασφαλισμένους πελάτες μας να ακολουθήσουν την καλύτερη δυνατή πολιτική  δράσης.

Εάν είναι εκτεθειμένη η επιχείρησή σας  σε ηλεκτρονικούς και διαδικτυακούς κινδύνους, ενώ παράλληλα διαχειρίζεστε και προσωπικά δεδομένα θα πρέπει οπωσδήποτε να εξασφαλίσετε την ψηφιακή σας προστασία με ένα τέτοιο πρόγραμμα.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΡΙΣΗΣ

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙKAΙΩΜΑΤΑ

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

REPUTATIONAL DAMAGE

BUSINESS INTERRUPTION

You dream it, we plan it, and together we will achieve it


Αστική Ευθύνη

Ακόμη και μικρές ατυχίες μπορεί να οδηγήσουν σε μεγάλες αγωγές. Αυτό ισχύει για όλες τις εταιρείες και τους ελεύθερους επαγγελματίες. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο η ασφάλιση αστικής ευθύνης, είναι απαραίτητη σε όλους.

Η ασφάλιση αστικής ευθύνης προστατεύει τα περιουσιακά στοιχεία μιας επιχείρησης ή ενός επαγγελματία στην περίπτωση υποβολής εναντίον του αγωγής, για κάτι που έκανε (ή δεν το έκανε) και προκάλεσε τραυματισμό ή ζημία περιουσίας.

Σύμφωνα με ένα γενικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο αστικής ευθύνης, η ασφάλεια υποχρεούται να πληρώσει τα νομικά έξοδα μιας επιχείρησης σε μια αξίωση ή αγωγή καλυμμένης ευθύνης.

Οι καλυπτόμενες αξιώσεις ευθύνης περιλαμβάνουν σωματικό τραυματισμό, ζημία περιουσίας καθώς και ζημία εταιρικού προφίλ (ζημία από συκοφαντία ή ψευδή διαφήμιση).
Η ασφαλιστική εταιρεία καλύπτει τα νομικά έξοδα και τις αποζημιώσεις.

Επαγγελματίες και εταιρείες που απαραίτητα χρειάζονται συμβόλαια αστικής ευθύνης ενδεικτικά είναι:

Δ. Σ. ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ (D&O LIABILITY) 

Τουριστικά πρακτορεία 

Διαχειριστές πολυκατοικιών 

Αρχιτέκτονες και μηχανικοί 

Οικονομικοί σύμβουλοι 

Δικηγόροι

Πιστοποιητικές υπηρεσίες

Εμπιστευτικές εταιρείες

Εκπαιδευτικά ιδρύματα

Φιλανθρωπικές οργανώσεις και σύλλογοι

Κατασκευαστικές εταιρείες

Εταιρείες ασφαλείας

Λογιστές

Ιατροί

Ξενοδοχεία

Airbnb

You dream it, we plan it, and together we will achieve it


Ασφάλειες Ιδιωτών

Μπορούμε να βρούμε την τέλεια λύση για τις ανάγκες σας, διατηρώντας παράλληλα το κόστος σας όσο το δυνατόν λιγότερο.

Έχουμε πρόσβαση σε όλες τις εταιρείες, κάτι που μας επιτρέπει να αναζητήσουμε τη σωστή επιλογή που σας ταιριάζει καλύτερα.

Η αγορά είναι γεμάτη εκπλήξεις, ανατροπές, αλλά πάντα έχουμε μια λύση για τον καθένα και το καθετί.

Ασφάλιση Ζωής

Οι άνθρωποι πρέπει να προστατεύσουν τις οικογένειές τους και η ασφάλιση ζωής μας δίνει την ηρεμία να γνωρίζουμε ότι τα αγαπημένα μας πρόσωπα μπορούν να διαχειριστούν τα έξοδα εάν η ζωή έχει μια απροσδόκητη στροφή.
Η ασφάλιση ζωής επιλέγεται γενικά με βάση τις ανάγκες και τους στόχους του κατόχου του συμβολαίου. Έχει σχεδιαστεί για να παρέχει οικονομική προστασία είτε για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, όπως 10 ή 20 χρόνια, είτε ισοβίως για ολόκληρη τη ζωή.
Ανεξάρτητα από το είδος της ασφάλισης ζωής τα χρήματα στους δικαιούχους είναι και αφορολόγητα.

 

Ασφάλιση Υγείας

Η εύρεση της σωστής κάλυψης ασφάλισης υγείας μπορεί να είναι τόσο συγκεχυμένη όσο η αναβάθμιση του χώρου αποθήκευσης του τηλεφώνου σας στο cloud.
Είμαστε εδώ για να το αναλύσουμε μαζί , ώστε να μπορείτε να ζήσετε χωρίς ανησυχία όσον αφορά την προστασία της υγειονομικής σας περίθαλψης όπως και της οικογένειάς σας για πάντα.

 

 

Εξασφάλιση Εισοδήματος

Μαζί μας φτιάχνετε τη προσωπική σας σύνταξη με ένα τρόπο που θα είναι ο ιδανικός για τη δημιουργία της χρηματοδότησης της όσο και των εκπληκτικών εισοδημάτων που θα σας αποφέρει.
Δεν έχει σημασία αν είστε τώρα απασχολούμενοι, αυτοαπασχολούμενοι, διευθύνετε μια επιχείρηση ή δεν εργάζεστε - όλοι χρειαζόμαστε ένα συνταξιοδοτικό πρόγραμμα για το μέλλον μας.
Το πρόγραμμά σας επίσης θα έχει φορολογικά πλεονεκτήματα. Η σύνταξή σας ή το εφάπαξ που θα πάρετε δεν φορολογείται (βάσει του ισχύοντος φορολογικού νόμου).
Μπορούμε να σας προσφέρουμε πολλές επιλογές για προσωπικά συνταξιοδοτικά προγράμματα με τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρείες στο κόσμο.

 

 

Προτεραιότητα μας ο Άνθρωπος και όλες οι ανάγκες γύρω από αυτόν!

Βασικές και αδιαπραγμάτευτες αρχές προς τους πελάτες μας, η Συνέπεια, η Υπευθυνότητα, η Αξιοπιστία και η Φροντίδα.

Συνέπεια

Υπευθυνότητα

Αξιοπιστία

Φροντίδα

You dream it, we plan it, and together we will achieve it


Ασφάλειες Επιχειρήσεων

Ομαδικά


Στη σημερινή ανταγωνιστική αγορά, η παροχή του σωστού συνδυασμού πλεονεκτημάτων μπορεί να δώσει στις επιχειρήσεις και τους οργανισμούς το πλεονέκτημα όσον αφορά την πρόσληψη και τη διατήρηση κορυφαίων ταλέντων.
Ωστόσο, ενώ η πρόσληψη και η διατήρηση μπορεί να είναι κορυφαίες προτεραιότητες, ενδέχεται να μην είστε σίγουροι αν τα οφέλη που προσφέρετε αποτελούν σημείο πώλησης σε υπαλλήλους, μέλη και άτομα που αναζητούν εργασία.
Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους η ομαδική ασφάλιση υγείας ή σύνταξης είναι επωφελής για εσάς, την εταιρεία σας, τους υπαλλήλους σας (και το πορτοφόλι σας).
Η AGP Advisors το προτείνει επειδή:

Η ομαδική ασφάλιση υγείας παρέχει στους εργαζόμενους καλύτερη πρόσβαση στη νοσοκομειακή φροντίδα, η οποία ενθαρρύνει τους ανθρώπους να παρακολουθούν τις εξετάσεις υγείας και ρουτίνας τους.

Η ομαδική ασφάλιση υγείας διασφαλίζει επίσης ότι τα ιατρικά έξοδα είναι διαχειρίσιμα. Αυτό το σχέδιο προστατεύει τους ανθρώπους από το οικονομικό χρέος που μπορεί να προκύψει με αυτά τα απροσδόκητα έξοδα.

Με τα ομαδικά συνταξιοδοτικά προγράμματα, τα οποία χρηματοδοτούνται από εσάς ή και από τον υπάλληλό σας , οι εργαζόμενοι εξασφαλίζουν ότι θα έχουν μεγαλύτερη σύνταξη όταν θα φύγουν από την επιχείρηση αυξάνοντας κατά πολύ το loyalty της εταιρείας.

Οι εταιρείες που έχουν ομαδική ασφάλιση υγείας ή σύνταξης για τους υπαλλήλους, όχι μόνο έχουν καλύτερα αποτελέσματα πρόσληψης εργαζομένων, αλλά οι εργαζόμενοι τους είναι πιο πιθανό να παραμείνουν πιστοί στην εταιρεία.

Βάση του νόμου τα νοσοκομειακά προγράμματα που αφορούν υπάλληλο της εταιρείας αποφορολογούνται 100% μέχρι του ποσού των 1.500€ το άτομο ενώ τα συνταξιοδοτικά από φορολογούνται 100% ανεξαρτήτως ποσού καταβολής!


DAF Στελεχών


Κλείστε ένα ραντεβού μαζί μας να σας ενημερώσουμε για το ειδικό πρόγραμμα DAF που αφορά τη σύνταξη και τα μπόνους των στελεχών της εταιρείας σας με πολλαπλά οικονομικά οφέλη.

Υπάρχουν πολλοί άλλοι λόγοι για τους οποίους η ομαδική ασφάλιση υγείας ή σύνταξης είναι επωφελής για τις εταιρείες, αλλά αυτοί είναι μόνο μερικοί από τους πιο σημαντικούς.
Μιλήστε σήμερα μαζί μας για τα ομαδικά προγράμματα ασφάλισης υγείας και σύνταξης για την εταιρεία σας και βρείτε μια λύση κατάλληλη για εσάς, την επιχείρησή σας και τους υπαλλήλους σας.

You dream it, we plan it, and together we will achieve it